Tražite pomoć

Namjeravate se prijaviti na natječaj za korištenje koncesije npr. na pomorskom dobru koju odobrava država, županija, grad ili Općina?

Među ostalom dokumentacijom kao što su statusna i financijska, trebat će vam i „Studija gospodarske opravdanosti“ kao obvezni dio natječajne dokumentacije.

Studijom se dokazuje gospodarska opravdanost, odnosno rentabilnost i profitabilnosti gospodarskog korištenja npr. pomorskog dobra, kojom se određuje visina stalnog i promjenjivog dijela naknade za koncesiju za gospodarsko korištenje pomorskog dobra.

NixAn vam može ponuditi uslugu izrade Studije gospodarske opravdanosti, ali i savjetovanje, pripremu i popunjavanje kompletne natječajne dokumentacije te zastupanje pred javnim tijelom.

U dosadašnjem radu radili smo na pripremi kompletne natječajne dokumentacije i izradi Studije gospodarske opravdanosti za pomorsko dobro u jednom slučaju.

Naše usluge uvijek usklađujemo s Vašom poslovnom strategijom

Usluge

Druge usluge koje nudimo

box-5
Financijska analiza

Zanima Vas kakvog je „zdravlja“ vaša firma? Jesmo li prezaduženi? Ostvarujemo li dovoljnu profitabilnost? Kakav nam je otplatni kapacitet za eventualno dugoročno zaduženje? Imamo li prostora za isplatu dobiti? Dobro radimo, prihod raste, imamo i dobit, ali nedostaje nam sredstava na računu, kako to?

banner-09
Procjena vrijednosti tvrtke / due diligence

Čuli ste za „M&A“ transakcije? Razmišljate o tome da je pravi trenutak za prodaju postojećeg biznisa? Nemate na koga unutar obitelji prenijeti uhodani posao?
Razmišljate o tome da treba napraviti iskorak u poslovanju u smislu rasta, kvalitetnim poslovanjem došli se to te faze?

banner-20
Financiranje / refinanciranje

Razmišljate o investiciji za širenje/unapređenje poslovanja ? Povećavate obim posla koji zahtijeva dodatno ulaganje obrtnih sredstava? Trenutačna struktura zaduženja opterećuje poslovanje ? Dobili ste EU bespovratna sredstva, ali prije isplate trebate sami financirati ulaganja?