Tražite pomoć

Razmišljate o investiciji za širenje/unapređenje poslovanja ? Povećavate obim posla koji zahtijeva dodatno ulaganje obrtnih sredstava? Trenutačna struktura zaduženja opterećuje poslovanje ? Dobili ste EU bespovratna sredstva, ali prije isplate trebate sami financirati ulaganja?

Odlično poznajemo cjelokupno tržište kreditnih proizvoda. Ostvarit ćete značajnu uštedu vremena u procesu odobrenja financiranja te najpovoljnije uvjete financiranja na tržištu. Surađujemo sa svim kreditnim institucijama (banke, leasing) uključujući i državne institucije HAMAG BICRO i HBOR. Često za realizaciju kredita treba dodatno pripremiti i instrument osiguranja, pa se uz dobar Poslovni plan mogu kombinirati jamstvene sheme u suradnji sa HAMAG BICRO i HBOR-om.

NixAn vam može ponuditi uslugu zastupanja pred kreditnom institucijom radeći za Vaš račun, tražeći optimalni izvor financiranja, tako da se možete maksimalno fokusirati na vaš temeljni posao. Često se dogodi da poduzetnik u vremenskoj stisci pristane i na uvjete financiranja kod banke koji nisu optimalni. Naknadno se nekad pokaže da bi uvjeti trebali biti fleksibilniji, pa se pristupa tzv. restrukturiranju financijskih obveza, što se naziva refinanciranje kod postojeće ili druge poslovne banke. Za sve korake jako važno ih je na vrijeme poduzeti, da ne bude (pre)kasno.

Naše usluge uvijek usklađujemo s Vašom poslovnom strategijom

Usluge

Druge usluge koje nudimo

box-6
Vanjski financijski direktor – ”Outsourced CFO”

Razmišljate o tome da bi bilo imati vlastitog financijskog direktora u firmi kojemu bi prepustili brigu financijama, ali s obzirom na veličinu društva to vam je previsok trošak?
Usluga vanjskog financijskog direktora ili vanjskog CFO je idealan izbor za Vaše društvo!

Organizacija poslovanja

Zanima Vas kakvog je „zdravlja“ vaša firma? Jesmo li prezaduženi? Ostvarujemo li dovoljnu profitabilnost? Kakav nam je otplatni kapacitet za eventualno dugoročno zaduženje? Imamo li prostora za isplatu dobiti? Dobro radimo, prihod raste, imamo i dobit, ali nedostaje nam sredstava na računu, kako to?

banner-20
Procjena vrijednosti tvrtke / due diligence

Čuli ste za „M&A“ transakcije? Razmišljate o tome da je pravi trenutak za prodaju postojećeg biznisa? Nemate na koga unutar obitelji prenijeti uhodani posao?
Razmišljate o tome da treba napraviti iskorak u poslovanju u smislu rasta, kvalitetnim poslovanjem došli se to te faze?