Tražite pomoć

Uspješno poslujete, ali pri tome se trošite sve više i niste zadovoljni sami sa sobom. Možda bi trebali razmisliti o drugačijoj organizaciji posla i drugačijem ustroju firme? Možda bi trebali delegirati neke poslove drugim suradnicima?

Uspješnost poslovanja sve više ovisi o dobroj organizaciji, što uključuje i dobru organizacijsku klimu, ugodnu radnu atmosferu gdje se priznaje i vrednuje doprinos svakog pojedinca. Vlasnik i manager mora biti sposoban napraviti timski duh i organizirati posao da se maksimizira doprinos svakog člana tima, a da pri tome i „sam sebe ne potroši“.

Temeljem dugogodišnjeg iskustva u velikoj organizaciji, od čega većina radnog perioda u rukovodnoj ulozi, te brojnih edukacija iz područja upravljanja i razvoja ljudi, NixAn vam može ponuditi:

  • usluge savjetovanja oko organizacijskog ustroja društva;

  • savjetovanje o tome koje usluge eventualno možete outsourcati;

  • osobno savjetovanje vlasnika/direktora vezano upravljanje ljudskim resursom i upravljanje osobnom učinkovitošću;

  • savjetovanje vezano za upravljanje plaćama, tzv. kompenzacijski management

Naše usluge uvijek usklađujemo s Vašom poslovnom strategijom

Usluge

Moglo bi vas zanimati

box-5
Financijska analiza

Zanima Vas kakvog je „zdravlja“ vaša firma? Jesmo li prezaduženi? Ostvarujemo li dovoljnu profitabilnost? Kakav nam je otplatni kapacitet za eventualno dugoročno zaduženje? Imamo li prostora za isplatu dobiti? Dobro radimo, prihod raste, imamo i dobit, ali nedostaje nam sredstava na računu, kako to?

box-6
Vanjski financijski direktor – ”Outsourced CFO”

Razmišljate o tome da bi bilo imati vlastitog financijskog direktora u firmi kojemu bi prepustili brigu financijama, ali s obzirom na veličinu društva to vam je previsok trošak?
Usluga vanjskog financijskog direktora ili vanjskog CFO je idealan izbor za Vaše društvo!

banner-20
Financiranje / refinanciranje

Razmišljate o investiciji za širenje/unapređenje poslovanja ? Povećavate obim posla koji zahtijeva dodatno ulaganje obrtnih sredstava? Trenutačna struktura zaduženja opterećuje poslovanje ? Dobili ste EU bespovratna sredstva, ali prije isplate trebate sami financirati ulaganja?